Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Kønig Design AS samler inn og bruker personopplysninger. Ditt personvern er viktig for oss. I disse retningslinjene finner du informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine og hvilke rettigheter du har. Personopplysninger er all informasjon som kan brukes til å identifisere deg, for eksempel navn og kontaktinformasjon.

For å gjøre et varekjøp hos oss, vil vi måtte innhente følge informasjon fra deg:

  • Ditt navn
  • Din epostadresse
  • Ditt telefonnummer
  • Din adresse

Denne informasjonen er nødvendig for effektiv leveranse, og for å kunne kontakte deg angående forhold i bestillingen. Når du betaler med kort håndteres dette av sikre og annerkjente elektroniske betalingstjenester. Kortinformasjonen blir aldri lagret. Alle personopplysninger behandles fortrolig og vil ikke bli solgt til en tredjepart. En tredjepart får kun tilgang til opplysninger om deg som er nødvendige for å utføre bestemte tjenester for oss, slik som sending av pakke gjennom Bring. Det vil i den sammenheng kun deles opplysning om ditt navn og adresseinformasjon.

INNSYNSRETT OG RETT TIL KORRIGERING

Du har rett til å få bekreftet om vi behandler personopplysninger om deg. Du kan få innsyn i personopplysningene og be om en kopi av de personopplysningene vi behandler om deg. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktig eller er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

COOKIES

Her finner du mer informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

HVA ER EN INFORMASJONSKAPSEL?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. Hos Kønig Design blir denne informasjonen brukt i forbindelse med statistikk, for å forbedre og tilpasse nettstedet til deg som besøkende. Eksempler på funksjoner som påvirkes av informasjonskapsler, er håndtering av kjøp og handlekurven. Informasjonskapsler bidrar også til å lagre informasjon for å kunne tilpasse markedsføringen vår slik at du som besøkende vil får en bedre og mer relevant brukeropplevelse.

Ønsker du å slette eller blokkere informasjonskapsler, kan dette enkelt gjøres  i innstillingene for din nettleser.

HVILKE INFORMASJONSKAPSLER BRUKER KØNIG DESIGN AS?

Facebook Ads – det lagres en informasjonskapsel for å tilpasse annonseinnholdet i Facebooks annonseprogram.

Google Analytics – her lagres informasjonskapsler for å analysere hvordan de besøkende bruker nettstedet. IP-adresse og transaksjons-ID i sporingen anonymiseres.

Google Adwords – det lagres en informasjonskapsel for å tilpasse annonseinnholdet og optimalisere annonseringen på Google.

Hotjar – det lagres en informasjonskapsel for å analysere hvordan den besøkende navigerer på nettstedet.