BRYLLUP

Planlegging av bryllup er noe av det Kønig Design er aller mest kjent for! Ta gjerne en titt på våre produkter til bryllup. Alt fra planlegging av bryllup til gjestebok/minnebok for den store dagen.

Har lenge vært på jakt etter en god bryllupsplanlegger på norsk, og ble så glad da jeg fant denne! Har hjulpet meg masse med planlegging av bryllupet mitt. Må også legge til hvor fine detaljer den har!
– Kristine
Bryllupsplanleggeren er min absolutt favoritt fra alt jeg har fra Kønig Design! Den er akkurat hva jeg så etter til planlegging av vårt bryllup. Perfekt størrelse og har alt jeg trenger av kategorier <3
– Jeanette
Vår helt egen bryllupsplanlegger dekker alle detaljer, store og små, for å hjelpe med å gjøre dagen din enda litt mer perfekt! Ikke minst er den fin å beholde som minne også i etterkant av den flotte dagen.

BRYLLUPSPLANLEGGER

SHOP
From this day forward – en nydelig gjestebok til bryllup. En bok hvor deres gjester kan skrive fine ord om den spesielle dagen og gi lykkeønskninger for fremtiden.

GJESTEBOK/MINNEBOK TIL BRYLLUP

SHOP
Var helt egen bryllupsplanlegger og gjestebok til bryllup er den perfekte match for fine, minnerike detaljer til bryllupet! 

BRYLLUPSPLANLEGGER & GJESTEBOK/MINNEBOK TIL BRYLLUP – 2 PK

SHOP